nieuws
27-05-2017

WG Kunst Jubileumtentoonstelling


30-11-2016

Kom kijken in Purmerend!

Verkoop tentoonstelling met mooie werken.

18-06-2016

EXPOSITIE "MIJN AMSTERDAM"

Expositie in WG Amsterdam
Op deze groepstentoonstelling hang ik met twee foto's. De Kraanbaan in Amsterdam Noord voordat die aan het oog onttrokken werd door nieuwbouw er om heen, en de afbraak van woningen in de Baarsjes. De bewoners bleken de kleuren van hun interieur zonder het te weten heel mooi op elkaar afgestemd te hebben.

20-04-2016

Big Brother

Verbouwing onder supervisie van Big Brother
Zoals te zien vordert de verbouwing van mijn nieuwe atelier en Reiniers werkplaats onder het toeziend oog van de Belastingdienst gestaag. Tijdens de lunchpauze worden we soms met afgunst en soms met bewondering bekeken door de medewerkers van die dienst die daarna weer achter hun bureau moeten.
Het dak is dicht en Reinier legt de laatste hand aan de wangen van de dakkapellen. De afwerking binnen gaat ook langzaam verder. Vorige week is er een nieuwe trap geplaatst. Aan de buitenkant wordt hard gewerkt aan stucwerk en afwerking.
De Molenwerf ligt al maanden open want deze wordt opnieuw ingericht. De feestelijke opening zal 30 juni zijn, en dan willen wij de oude aardappelreclame aan de buitenzijde ook klaar hebben. We werken hiervoor samen met de Stichting Historische Gevelreclames Amsterdam. Ik hoop tijdens de zomer te kunnen verhuizen. In mijn oude atelier kan ik niet meer werken want alles wordt ingepakt en afgebroken.

Om mijn werk te zien moet u deze website op een desktopcomputer, laptop of tablet bekijken
"Kijken is mijn vak"
© 2024 Els Bannenberg